Layout: current: getMobLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:0, Did:0, useCase: 4

Rihards Bukarts. Foto: LHF
33

Latvijas izlase maina virknējumus, izmaiņas skar arī vairākuma brigādes

Četras spēles piecās dienās aizvadījušajai Latvijas izlasei ceturtdiena bija brīvdiena, bet šodien komanda atgriezās uz ledus. Treneri lēmuši par izmaiņām virknējumos un vairākuma brigādēs. Vārtsargs spēlei pret Zviedriju vēl netika atklāts.
Arvils Bergmanis (centrā) Latvijas izlases pārbaudes mačā pret Šveici. Foto: LHF
11

Latvijas sastāvā pirms spēles pret Zviedriju pieteikts Bergmanis un Vītols

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš sarunā ar medijiem pēc šī rīta valstsvienības treniņa atklāja, ka rītdienas spēlei pret Zviedriju plānots pieteikt aizsargu Arvilu Bergmani, tāpat arī tiek domāts par vārtsarga Ērika Vītola pieteikšanu, jo "principā mums jāpiesaka visi puiši, kas ir ar mums šeit", sacīja Vītoliņš. Dienas gaitā tas tika paveikts arī oficiāli, IIHF mājaslapā Vītola un Bergmaņa vārdiem parādoties Latvijas izlases PČ2024 pieteikumā.
Marselinju Huertass un Rauls Netu. Foto: FIBA
3

Brazīlijas kandidāti OS kvalifikācijai: atgriežas Netu, ierindā Pasečņika cīņu biedrs

Brazīlijas basketbola izlase paziņojusi 16 kandidātu sarakstu, kuri gatavosies no 2. līdz 7. jūlijam Rīgā gaidāmajam Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram. Kandidātu lokā iekļauts aizvadītajā sezonā traumas dēļ nespēlējušais Rauls Netu, kā arī Anžeja Pasečņika komandas biedrs Vitors Benite.
1

#21 "eXi": Sorokina hokeja pavasaris, zilumi, vairākums, iemetieni, ēdāji…

Piedāvājam sporta sarunu šova “eXi” piektās - jubilejas sezonas 21. epizodi, kurā pie Jāņa Celmiņa viesojas bijušais Latvijas hokeja izlases aizsargs, HS “Rīga” galvenais treneris, bijušais hokeja spēļu TV studiju eksperts un “eXis” ar pieredzi Oļegs Sorokins0:00:00 – 0:03:46 – šodien raidījumā;0:03:47 – 00:38:57 – Sorokins par izlases sniegumu pasaules čempionātā un Latvijas hokeju kopumā;0:40:00 – 01:15:12 – “Domina Shopping” tēmu rats.Seko "eXi" sociālajos tīklos:YouTube: https://ej.uz/eXiSportsYouTubeFacebook: https://www.facebook.com/exisports/Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/Twitter: https://twitter.com/eXi_SportsSportacentrs.com · #21 "eXi": Sorokina hokeja pavasaris, zilumi, vairākums, iemetieni, lielākie ēdāji…
Foto: LHF
1

Viens no desmit: kāpēc Latvijas izlase negūst vārtus vairākumā?

Pagājusi nedēļa kopš 2024. gada pasaules čempionāta hokejā atklāšanas. Latvijas izlase aizvadījusi četras spēles, realizējot vienu no desmit vairākumiem. Maz vairākumu un maz vārtu. Kāpēc?
Harijs Vītoliņš pie Latvijas izlases stūres. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
1

Vītoliņš: "Pirmā prioritāte būs noturēt zviedru agresīvo spēli mača sākumā"

Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēc šodienas treniņa sarunā ar medijiem ieskicēja noskaņojumu komandā, kas cīņu par vietu ceturtdaļfinālā rītdien turpinās ar maču pret Zviedriju.
Kārlis Čukste vārtu priekšā. Foto: LHF

Čukste: "Labas komandas atrod veidus, kā saņemties"

Latvijas valstsvienība pasaules čempionātu turpinās sestdienas pusdienlaikā, kad pretiniekos gaida viena no galvenajām pretendentēm uz zeltu Zviedrija. Aizsargs Kārlis Čukste sarunā ar portālu Sportacentrs.com stāstīja par brīvdienā paveikto un sakāvē pret Vāciju iegūtajām mācībām.

Foto: Latvijas Bodibildinga, fitnesa un 
bodifitnesa federācija.

IFBB starptautiskajā turnīrā fitnesa sporta veidos "Rīgas Pērle" uzvaras četru valstu pārstāvēm

Rīgā notikušajā ikgadējā IFBB starptautiskajā kausā fitnesa sporta veidos “Rīgas Pērle 2024”, ko organizēja Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācija, tās prezidentes Kristīnes Vederņikovas vadībā, uzvaras svinēja četru valstu pārstāves.
Arne Slots. Foto: AP/Scanpix

Slots apstiprina kļūšanu par Klopa pēcteci ''Liverpool'' trenera amatā

Par nākamo Anglijas Premjerlīgas komandas ''Liverpool'' galveno treneri plāno kļūt līdzšinējais ''Feyenoord'' speciālists Arne Slots. To viņš šodien apstiprinājis pats. Kopā ar ''Feyenoord'' Slots kļuvis par Nīderlandes čempionu un kausa ieguvēju.
Jirgens Klops. Foto: AFP/Scanpix
1

Klops atceras laiku ''Liverpool'': ''Varējām izcīnīt vairāk titulus''

Šodien savu pēdējo preses konferenci kā ''Liverpool'' galvenais treneris aizvadīja Jirgens Klops, secinot savu pavadīto laiku klubā un paužot, ka viņam ļoti īpaša ir šogad izcīnītā trofeja Anglijas Līgas kausā.
Linards Jaunzems. Foto: Dāvis Lejasmeiers

LBS sezonas stabilās vērtības atzinību piešķir Linardam Jaunzemam

Latvijas Basketbola savienība (LBS) turpina nosaukt sezonas balvu ieguvējus vietējā klubu basketbolā. Par sezonas stabilo vērtību nosaukts ''Ventspils'' viens no līderiem Linards Jaunzems.
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
1

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.
Ralfs Freibergs. Foto: LHF

Freibergs: ''Pret zviedriem aizsardzībā būs daudz darba''

LETA. Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlētājs Ralfs Freibergs sagaida, ka nākamajā pasaules hokeja čempionāta mačā pret zviedriem daudz būs jāspēlē savā zonā, piektdien pēc treniņa aģentūrai LETA atzina aizsargs.
Viktors Hedmans (no kreisās). Foto: Zumapress/Scanpix
4

Zviedrijas zvaigzne Hedmans: ''Esmu Gudļevskim parādā vakariņas''

Zviedrijas izlases aizsargs Viktors Hedmans sarunā ar ''tv3.lv'' vērtēja Latvijas izlasi kā tās nākamo pretinieci 2024. gada pasaules čempionātā, komentēja tās vadošos spēlētājus un iespējamo vakariņu uzsaukšanu Kristeram Gudļevskim.
Foto: Matt Zambonin/IIHF
1

Bukmeikeri Latvijai nākamajās trīs spēlēs prognozē 1-2 punktus

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā Čehijā grupu turnīrā vēl atlikušas trīs spēles, un visas trīs būs pret favorītēm. "Pafbet" bukmeikers Toms Bergmanis norāda, ka Latvijas izlasei tiek prognozēta zema rezultativitāte, kā arī 1-2 punktu iegūšana turnīra tabulā.
Ukrainas izlases futbolists Oleksandrs Zinčenko. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
4

Ukrainas ''Euro 2024'' kandidātos pulcē valsts spilgtākās futbola zvaigznes

LETA. Ukrainas vīriešu futbola izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā iekļauts arī Spānijas čempionāta labākais vārtu guvējs Artems Dovbiks.
Līva Ēbere un Deniela Konstantinova. Foto: Artūrs Stiebriņš, CEV
2

Ēbere/Konstantinova Madridē piekāpjas galvenajām favorītēm un turpinās rīt

Spānijas galvaspilsētā Madridē risinās "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) otrajā mačā zaudēja (21:16, 18:21, 10:15) pirmo kopīgo turnīru aizvadošām spānietēm Marijai Karro/Sofijai Gonsalesai (#1) un ieguva otro vietu A grupā.
Latvijas izlases līdzjutēji Ostravā. Foto: SIPA/Scanpix
1

Vairāki simti līdzjutēju PČ Čehijā kļuvuši par krāpniecības upuriem

2024. gada pasaules čempionāta pirmajās četrās dienās par krāpniecības upuriem kļuvuši ap 300 līdzjutējiem, ziņo austriešu portāls ''Heute''.
Spānijas valstsvienības futboliste Salma Paraluello. Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Scanpix

Brazīlija rīkos 2027. gada Pasaules kausu futbolā sievietēm

LETA--AP. Brazīlija rīkos 2027.gada Pasaules kausu sievietēm, piektdien kongresā Bangkokā lēma Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA ).
Emīls Ģēģeris. Foto: Bruno Gouvazé/Lisa Gouvazé
4

Vairāk nekā punktu mačā Francijā iekrājušais Ģēģeris pārceļas uz Slovākiju

Slovākijas hokeja Ekstralīgas klubs ''Nove Zamky'' paziņojis, ka tās rindās nākamajā sezonā spēlēs 24 gadus vecais latviešu uzbrucējs Emīls Ģēģeris.
Foto: Riga Futsal Club
1

Finālsērijas trešā cīņa starp ''Riga'' un ''RFS Futsal'': kura komanda izvirzīsies priekšā?

Šovakar pulksten 19.00 ''Arēnā Rīga'' norisināsies Latvijas telpu futbola Virslīgas trešā finālspēle, kurā ''Riga'' spēkosies pret ''RFS Futsal''. Spēles translācija portālā ''Sportacentrs.com''.

WRC Latvijas posms uzsāk e-sporta turnīru

Sagaidot FIA pasaules rallija čempionāta Latvijas posma ''Tet Rally Latvia'' norisi, šodien tiek ieviesta jauna e-sporta aktivitāte – ''X3000 LV Virtual Rally Challenge'', uzsākot arī dalībnieku pieteikšanos un reģistrāciju turnīram.
Ernests Zēbolds. Foto: Latvijas Riteņbraukšanas federācija

Zēboldam nedaudz pietrūkst, lai OS kvalifikāciju BMX frīstailā turpinātu finālā

LETA. Latvijas sportists Ernests Zēbolds piektdien Šanhajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā BMX frīstailā "park" disciplīnā nepārvarēja atlasi, paliekot pirmais aiz kvalifikācijas barjeras.
Edvards Gruzītis. Foto: LOK/Romāns Kokšarovs

Gruzītis sporta kāpšanas OS atlases sacensībās nepārvar kvalifikāciju

LETA. Latvijas sportists Edvards Gruzītis piektdien Šanhajā 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu atlases sacensībās sporta kāpšanā nepārvarēja kvalifikāciju.

Kad galvenais ir braukšanas prieks, nevis sacensība. Roberta Zīles vaļasprieks – “L’Eroica” velobraucieni

Publikāciju apmaksā: Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"—"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK"Nevienam nav noslēpums, ka fiziskās aktivitātes labvēlīgi ietekmē veselību. Bet kurš sporta veids rada vislielāko laimes sajūtu? Latvijā veikts pētījums liecina, ka tā dēvētā laimes hormona jeb beta-endorfīna izdalīšanos visvairāk veicina tieši riteņbraukšana, salīdzinot ar citiem sporta veidiem. Šo fizisko aktivitāti sev par tuvu atzīst arī Eiropas Parlamenta viceprezidents Roberts Zīle. Par īpašu tradīciju viņam ir kļuvusi dalība retro velobraucienos “L’Eroica”, kuros drīkst piedalīties tikai ar velosipēdiem, kas ražoti līdz 1987. gadam. “L’Eroica” saknes meklējamas Itālijā, bet šo velobraucienu tradīcija jau izplatījusies daudzviet pasaulē.
Deniela Konstantinova un Līva Ēbere. Foto: volleyballworld.com

Ēbere/Konstantinova Madridē sāk ar uzvaru pār polietēm

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "Beach Pro Future" posms pludmales volejbolā. Latvijas tandēms Līva Ēbere/Deniela Konstantinova (#9) pamatturnīra pirmajā mačā apspēlēja (21:19, 21:18) polietes Martu Lodeju/Jūliju Kelaku (#8).
1

Video: Sorokins: “Daugaviņš un Ābols ir grandi, viņi spēj mainīt spēles gaitu”

Piedāvājam fragmentu no sporta sarunu šova “eXi” piektās sezonās 21. epizodes, kurā pie Jāņa Celmiņa viesojas bijušais Latvijas hokeja izlases aizsargs, HS “Rīga” galvenais treneris, bijušais hokeja spēļu TV studiju eksperts un “eXis” ar pieredzi Oļegs Sorokins.Raidījums pilnā garumā skatāms ŠEIT!
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Sky Sports
36

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs

Ceturtdienas vakarā Rijādā, Saūda Arābijā, tika aizvadīts preses pasākums pirms Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu vakara, kurā abi bokseri ar skaļiem vārdiem nemētājās un skandālus netaisīja. Vienīgais nelielais izņēmums bija tradicionālā nostāšanās aci pret aci, kurā Fjūrijs demonstratīvi neskatījās Usika virzienā.
Artūrs Šingirejs jeb Dons. Foto: LBS
25

Sākta ''manabalss.lv'' iniciatīva novirzīt Eirovīzijas finansējumu Latvijas sportam

Portālā ''manabalss.lv'' sākta parakstu vākšana iniciatīvai par Eirovīzijas dziesmu konkursam atvēlētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportistu atbalstam.
Kristens Krīgers
Foto: Nico van Dartel

Latvijas čempionāta klašu sportisti uzsāk UCI BMX PČ

Piektdien no pulksten 20:45 pēc Latvijas laika ASV pilsētā Rokhilā startē 2024. gada UCI BMX Pasaules čempionāts elites, U23 un junioru grupu sportistiem. Sacensību tiešraide no astotdaļfināliem būs pieejama “Eurosport Player”.
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Artūrs Ausējs. Foto: Ģirts Gertsons

"Ventspilij" priekšā pēdējais solis bronzas godalgu iegūšanai

Ar izcīnītām bronzas godalgām šovakar iespēja noslēgt sezonu būs "Ventspils" basketbolistiem, kuri sērijas trešajā spēlē pulksten 19:00 uzņems "Liepāju". Spēles tiešraidi varēs vērot kanālā TV4.
Vācijas hokejisti. Foto: Imago/Scanpix
16

Vācijai svarīgs mačs pret Kazahstānu, čehiem iespēja nodrošināt 1/4 finālu

Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā šodien turpināsies 2024. gada pasaules čempionāts hokejā. B grupā, kurā spēlē arī Latvijas izlase, svarīgu cīņu aizvadīs Vācija, spēkojoties pret Kazahstānu. A grupā turnīra rīkotāja Čehija lūkos nodrošināt ceturtdaļfinālu. Spēļu sākumi pulksten 17.20 un 21.20. Tiešraides kanālā LTV7 un portālā ''lsm.lv''.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
38

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Jānis Šmēdiņš. Foto: Latvijas Volejbola federācija
1

Nedēļas nogalē Rīgā norisināsies CEV Nāciju kausa 2024 atlases 2. kārta

Šajā nedēļas nogalē, 18. un 19. maijā, O-sands āra pludmales volejbola laukumos Rīgā, Skanstes ielā 12, norisināsies Latvijas nacionālās atlases otrā kārta pludmales volejbolā.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.

Video: "Grobiņa" izmanto "Tukuma" noraidījumu un gūst uzvaru

''TonyBet'' futbola Virslīgas 13. kārtā "Grobiņa SC/LFS" ar 2:1 apspēlēja "FK Tukums 2000 / Telms" komandu. Viesi nerealizēja 11. metru soda sitienu, bet, bumbai atlecot pret vārtu stabu, to tīkliņā raidīja Rozgoņuks. Spēles 72. minūtē Rogovs nopelnīja otro dzelteno kārtīti, un 6 minūtes vēlāk uzvaras vārtus guva Kruglaužis. Piedāvājam īsu spēles apskatu.
Iga Švjonteka. Foto: Jimmie48 / WTA

Švjonteka un Sabaļenka sasniedz Romas "WTA 1000" finālu

Itālijas galvaspilsētā Romā turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Sestdienas finālā iekļuva poliete Iga Švojnteka un Arina Sabaļenka.
Fermins Lopess. Foto: FC Barcelona

Jauneklim Ferminam Lopesam pirmā divu vārtu spēle "Barcelona" kreklā

Spānijas futbola meistarsacīkšu sudrabam tuvojas "Barcelona", šovakar dienvidu pērlē Almerijā uzvarot ar 2:0. Abus vārtus guva 21 gadu vecais Fermins Lopess.
Artūrs Strautiņš. Foto: Derthona Tortona
3

Strautiņam un Šteinbergam 11 punktiem lielvalstīs, Tortona pārspēj Banki padotos

Itālijas A sērijas ceturtdaļfināla sēriju vismaz vēl uz vienu kauju pagarināja Tortonas "Derthona", ar 91:81 apspēlējot Lukas Banki trenēto Boloņas "Virtus".
Markuss Ozoliņš 3. vietā. Foto: FIM Europe

Markuss Ozoliņš: ''Liels prieks par pirmo Eiropas čempionāta pjedestālu''

Spānijā, Galiciā ātrajā “Lugo” mototrasē, nesen tika aizvadīts Eiropas čempionāta ceturtais posms motokrosā. Šajā posmā Markuss Ozoliņš EMX125 klasē ierindojās augstajā trešajā vietā.
ASV izlases vadošie izpildītāji Broks Nelsons un Džonijs Gudro. Foto: Matt Zambonin/IIHF

Amerikāņu pirmais virknējums pirmajā trešdaļā apdullina frančus

Priekšzīmīgi disciplinētu sniegumu dažādās spēles sastāvdaļās šovakar hokeja baudītājiem sniedza ASV izlase, kura Ostravā pasniedza meistarstundu Francijai – 5:0.
Kanādas hokejisti. Foto: IIHF
4

Norvēģiem pirmais metiens tikai trešajā trešdaļā, Kanāda atkal uzvar neizteiksmīgi

Ceturto panākumu pasaules hokeja čempionātā Čehijā izcīnījusi titula sargātāja Kanāda, kas pirmajās divās trešdaļās nepieļāva nevienu metienu pa saviem vārtiem, tomēr Norvēģijas pretestību salauza tikai pēdējā periodā – 4:1.

Video: “Daugavpils” jau pirmajā puslaikā nokārto sev uzvaru

''TonyBet'' futbola Virslīgas 13. kārtā, “BFC Daugavpils”, jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus un otrajā puslaikā, skaistu punktu pielika Jevgenijs Miņins, kurš guva vārtus izpildot stūra sitienu. Piedāvājam jums spēles spilgtākos momentus.
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Džordi Hanters. Foto: Andris Grīnbergs
13

Zeļļi izlaiž nagus un ieķeras zelta sērijā, gūstot pirmo uzvaru

Latvijas basketbola līgas finālsērijas trešajā spēlē "Rīgas Zeļļi" ar rezultātu 70:64 uzveica valsts čempionvienību "VEF Rīga", spējot gūt savu pirmo uzvaru finālsērijas gaitā (1-2). Savu līdera statusu apliecināja Aizeja Ozborns, sakrājot 18 punktus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
6

Vārtu garšu atguvušais izlases uzbrucējs Uldriķis vasarā mainīs klubu

Latvijas izlases futbolists Roberts Uldriķis izmantojis savu iespēju nepagarināt līgumu ar Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubu "Cambuur" un vasarā kļūs par brīvo aģentu, noskaidrojis portāls Omrop Fryslan.
Sabina Musajeva un Daniels Kogans. Foto: galdateniss.lv

Latvijas galda tenisisti zaudē arī olimpiskās atlases otrajā dienā un nākamajai kārtai nekvalificējas

LETA. Latvijas sportisti ceturtdien Sarajevā piedzīvoja zaudējumus visās sešās 2024.gada Parīzes olimpisko spēļu atlases sacensību galda tenisā otrās dienas spēlēs, otrajai sacensību kārtai nekvalificējoties.
Viktors Vembanjamā. Foto: FIBA
6

Dvīņu torņi Vembanjamā un Gobērs: OS saimniece Francija izvēlas kandidātus

Francijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Vensāns Kollē pavēstījis 19 spēlētāju kandidātu sarakstu Parīzes olimpiskajām spēlēm.
Kristers Zoriks aizsardzībā pret Melihu Mahmutolu. Foto: Fenerbahçe Beko
2

Zorikam 14+6, komandai sakāve ceturtdaļfinālā pret "Fenerbahçe"

Turcijas Superlīgas ceturtdaļfinālā Latvijas valstsvienības basketbolista Kristera Zorika pārstāvētā Izmiras "Petkim Spor" Stambulā kapitulēja (72:102) "Fenerbahçe" priekšā.
Foto: Rallycross.lv

19.maijā Biržos startēs Latvijas – Lietuvas rallijkrosa čempionāta 2.posms

Jau trešo gadu pēc kārtas Jēkabpils novada Biržos uz gaidītāko pasākumu autotrasē “Baroni” pulcēsies rallijkrosa braucēji un autosporta entuziasti no visas Baltijas, kur 19. maijā norisināsies Latvijas - Lietuvas Rallijkrosa čempionāta 2. posms.
Olivers Bulgačs. Foto: Artūrs Stiebriņš / CEV

Latvijas dueti Itālijā un Ķīnā neiekļūst "Futures" turnīru pamatsacensībās

LETA. Latvijas duets Olivers Bulgačs un Markuss Graudiņš ceturtdien nepārvarēja pludmales volejbola profesionālās tūres (BPT) Červijas "Futures" turnīra kvalifikāciju, bet Bruno Bulgačs/Sandris Bērziņš neiekļuva pamatturnīrā tāda paša ranga sacensībās Ķīnas pilsētā Uhaņā.
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.
Aleksejs Golijanins. Foto: Margarita Vigule
27

Daugavpils trāpa no stūra, grauj un kļūst par vicelīderi, Golijanins apvainojas un dezertē

"TonyBet" Virslīgā turpina uguņot mazbudžeta klubs "Daugavpils", kas savā laukumā jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus un ar 4:0 sagrāva "Metta", no otrās vietas nostumjot Baltijas bagātāko sporta klubu "Riga". Ar diviem vārtiem izcēlās Jevgenijs Miņins, kurš trāpīja gan pendeli, gan arī…stūra sitienu.
Pauls Jonass. Foto: MXGP

Francijas motokrosa posmā startēs Pauls Jonass, Kārlis Alberts Reišulis un Markuss Ozoliņš

Brīvdienās, 18. un 19. maijā Francijā, “St Jean d`Angely”mototrasē, turpināsies cīņas Pasaules čempionāta septītajā, Eiropas čempionāta EMX250 ceturtajā un EMX125 piektajā posmā motokrosā.
Austrijas hokejisti. Foto: IIHF
20

Austrija pamatlaika pēdējā sekundē šokē Somiju

Pasaules hokeja čempionātā sensāciju sarūpējusi Austrijas valstsvienība, kas atspēlēja divu vārtu deficītu un 0,2 sekundes līdz pamatlaika beigām pārspēja Somiju (3:2).
Aci pret aci: Markuss Jūhansons pret Ņikitu Bojarkinu. Foto: Darko Vojinovic/AP/Scanpix
3

Glābēju Bojarkinu pārspēj abi Jūhansoni, kazahs trāpa lielgabala šāviņu

Ceturto uzvaru četrās spēlēs pasaules meistarsacīkstēs izcīnījusi Zviedrijas valstsvienība, Ostravā ar 3:1 pārspējot Kazahstānu.